Supermarsu 16.2.2020

Kun 11-vuotias Emilia palaa kouluun kesäloman jälkeen, rehtori ilmoittaa koulurakennuksessa olevan hometta ja koulun siirtyvän tilapäisesti kelluvaan rakennukseen Vuosaaren edustalle. Mutta tämä on vasta alkusoitto muutosten syksylle. Äiti on päättänyt löytää itselleen poikaystävän ja Emilian harmiksi heidän kodissaan alkaa viihtyä liiankin usein ruokaa ärsyttävästi mässyttävä Pertti. Lisäksi Emilian paras kaveri Simo värvätään konsulttiyritykseen töihin ja hän muuttuu aivan kummalliseksi: puhuu outoja, pukeutuu miesten pukuun ja hänelle kasvavat isot hauikset. Kaiken kukkuraksi Emilia saa kaikkien aikojen supermarsutehtävän: hänen pitäisi pelastaa Itämeri! Onko tämä tehtävä jopa Supermarsulle liian hankala?

Hauskan musiikillisen seikkailutarinan ovat näyttämölle dramatisoineet Paula Noronen ja Susanna Haavisto. Musiikin teokseen on säveltänyt Juha Tikka.
Turun Nuoren Teatterin lavalle sen ohjaa Sami Markus. Näytelmässä on mukana parikymmentä Turun Nuoren Teatterin taitavaa lasta ja nuorta.

Lippuja voi varata lokakuusta 2019 alkaen!

Recent Related Posts