Tulossa tammikuussa vierailuesitys Evakon kyynel

NAURISTEATTERIN EVAKON KYYNEL VIERAILEE TURUN NUORESSA TEATTERISSA TAMMIKUUSSA!

Evakon kyynel on koskettava musiikkinäytelmä karjalaisperheen matkasta Paimioon vuonna 1944. Erityisen näytelmästä tekee se, että tarina kerrotaan lasten ja nuorten näkökulmasta. Heidän ihmissuhteista, kokemuksista sekä elämän vaikeista käännekohdista, joita karjalaiset kohtaavat matkansa varrella. Tarina kietoutuu evakkoperheen lasten ympärille, jotka kukin kertovat omaa tarinaansa, niiden sulautuessa suureksi musikaalikokonaisuudeksi.

Näytelmän siivin pääsee kokemaan tunteita laidasta laitaan surun- ja ilonkyynelin. Esitys sisältää voimakkaita musiikkinumeroita sekä tunteikkaita kohtauksia.

Evakon kyynel on paimiolaisen Nauristeatterin 10. näytelmä. Näytelmän käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaavat nuoret Martta Entonen ja Esteri Seppälä. Musiikin on säveltänyt sekä sovittanut kaarinalainen nuori Petra Myllyperkiö. Sanoitukset ovat kaikkien kolmen käsialaa. Näytelmän apuohjaajana on toiminut paimiolainen Alina Sippola. Näytelmässä on mukana parisenkymmentä lasta ja nuorta sekä muutama aikuinen Paimion kesäteatterin riveistä. Näyttelijöiden ikähaarukka on 3 vuodesta vaariin.

Huom! Vain 3 esitystä!

ESITYKSET

la 18.1.2020 klo 17.00

su 19.1.2020 klo 13.00

su 19.1.2020 klo 17.00

LIPUT 12 / 10 €
Liput varattavissa Turun Nuoren Teatterin lipunmyynnistä toimisto@turunnuoriteatteri.fi tai 02-2322812

ESITYSPAIKKA
Turun Nuori Teatteri
Ursininkatu 4, Turku

Näytelmän kesto noin 1h 40min, sisältäen väliajan.
Näytelmässä ei ole varsinaista ikärajaa, mutta esitystä ei suositella ihan perheen pienimmille.

Recent Related Posts