Taiteen perusopetus

TAITEEN PERUSOPETUS 

Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää eri taiteenalojen opetusta. Opetus on ensisijaisesti lapsille ja nuorille. Se antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään ja hakeutua taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Taiteen perusopetuksen oppimäärät jakautuvat laajaan ja yleiseen. Opetuksen järjestäjällä on joko kunnan vahvistama opetussuunnitelma tai opetus- ja kulttuuriministeriön lupa taiteen perusopetuksen järjestämiseen. Turussa yleisen oppimäärän opetussuunnitelmat hyväksyy kulttuurilautakunta www.turku.fi/taiteenperusopetus

Turun Nuori Teatteri on antanut teatteritaiteen perusopetusta vuodesta 1996.

Perusopetuksessa tutustutaan teatteri-ilmaisuun erilaisten harjoitteiden ja teatterileikkien kautta sekä tehdään pienimuotoisia näytelmiä.
Teatteritaiteen perusopetusryhmät kokoontuvat kevät- ja syyslukaudella noudattaen koulujen toiminta- ja loma-aikoja, kerran viikossa kahden oppitunnin ajan. Opetusta ei järjestetä koulujen hiihto-, syys-, joulu- tai kesäloman aikana.

ILMOITTAUTUMINEN SYYSLUKUKAUTEEN 2019

Vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)turunnuoriteatteri.fi 22.7.-31.7. välisenä aikana. Vain tuona aikana ilmoitetut oppilaat saavat jatkopaikan syyskukukaudella. Ilmoita lapsen / nuoren nimi sekä mahdolliset muuttuneet yhteystiedot.

Uusien oppilaiden ilmoittautumisia otetaan vastaan pe 9.8.2019 alkaen.

Ohjeet ilmoittautumiseen alla. Ryhmien aikataulut tulevat tälle sivulle viimeistään viikolla 32.

Lukukausimaksu on 150€/ oppilas.

Uusien ja vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset vain Turun Nuoren Teatterin toimiston sähköpostiin toimisto(at)turunnuoriteatteri.fi.
Emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse, eikä oppilasta voi ilmoittaa suoraan ryhmän opettajille/ohjaajille.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ennen ilmoittautumisajan alkua tulleita ilmoittautumisia ei huomioida.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme teitä toimittamaan seuraavat tiedot:
– oppilaan syntymäaika
– oppilaan puhelinnumero
– huoltajan nimi
– huoltajan puhelinnumero
– laskutusosoite postinumeroineen
– tieto siitä, saako oppilaan tietoja luovuttaa rekrytointitarkoituksiin (teatterilta kysytään lapsia -ja nuoria mainoksiin, tv-ohjelmiin, teatterituotantoihin jne.)
– mihin ryhmään haluaa ensisijaisesti ja muut sopivat ryhmät (ryhmien tiedot ja aikataulut tulevat nettisivuillemme viimeistään viikolla 32)
– halutessaan voi muutamalla lauseella kertoa lapsen aikaisemmista teatteri,- tanssi-, musiikki- tai muista taideharrastuksista, jolloin voimme tarjota oppilaalle parhaan mahdollisen ryhmän

Puutteelliset ilmoittautumiset käsitellään viimeisenä.

Lukukauden jo alettua voit kysellä peruutuspaikkoja! Jonotuslistalla oleville ilmoitetaan peruutuspaikoista.

LUKUKAUSIMAKSU

Teatteritaiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän lukukausimaksu Turun Nuoressa Teatterissa on 150 €. Sisarushinta on 100 €. Mikäli oppilas lopettaa kesken kauden, voidaan osa lukukausimaksusta hyvittää, minimilaskutus on kuitenkin aina vähintään 50 € (sis. rekisteröinnin, laskutuksen ja muut toimistotyöt).

Ilmoittautumiset ja lopettamiset ilmoitetaan Turun Nuoren Teatterin toimistoon toimisto(at)turunnuoriteatteri.fi.  Huomioithan siis, että ilmoitus opettajalle ei avaa tai katkaise laskutusta, vaan aloitukset ja lopetukset hoidetaan aina Turun Nuoren Teatterin toimiston kautta. P. 02-2322812, s-posti toimisto(at)turunnuoriteatteri.fi

Oppilas voi aloittaa myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa. Lukukausimaksu syyslukukaudella syys-lokakuussa aloittaville 150€, marraskuussa aloittaville 100€ ja joulukuussa aloittaville 50€. Kevätlukaudella tammi-helmikuussa aloittaville 150€ ja maaliskuussa aloittaville 100€. 1.4. jälkeen uusia oppilaita ei enää oteta kevätlukukaudelle.

TAITEEN PERUSOPETUKSEN OHJAAJAT

Koistinen Anita (vastaava ohjaaja)
p.040-8383590
ankoistinen (at) gmail.com

Aarrekari Suvi (äitiyslomalla)
Sijaisena Sini Sandman 5.4. alkaen
p. 045-78713781
sini.lumikki@gmail.com

Bowles Emma
p. 044-2802929
emmajenniferbowles (at) gmail.com

Grubert Loviisa
p. 040-8347072

Lindholm Tuulia
Sijaisena Milja Nordström 5.4. alkaen
p. 050-4112488
miljaemilia (at) gmail.com