Taiteen perusopetus

TAITEEN PERUSOPETUS 

Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää eri taiteenalojen opetusta. Opetus on ensisijaisesti lapsille ja nuorille. Se antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään ja hakeutua taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Taiteen perusopetuksen oppimäärät jakautuvat laajaan ja yleiseen. Opetuksen järjestäjällä on joko kunnan vahvistama opetussuunnitelma tai opetus- ja kulttuuriministeriön lupa taiteen perusopetuksen järjestämiseen. Turussa yleisen oppimäärän opetussuunnitelmat hyväksyy kulttuurilautakunta www.turku.fi/taiteenperusopetus

Turun Nuori Teatteri on antanut teatteritaiteen perusopetusta vuodesta 1996.

Perusopetuksessa tutustutaan teatteri-ilmaisuun erilaisten harjoitteiden ja teatterileikkien kautta sekä tehdään pienimuotoisia näytelmiä.
Teatteritaiteen perusopetusryhmät kokoontuvat kevät- ja syyslukukaudella noudattaen koulujen toiminta- ja loma-aikoja, kerran viikossa kahden oppitunnin ajan. Opetusta ei järjestetä koulujen hiihto-, syys-, joulu- tai kesäloman aikana, eikä arkipyhinä.

ILMOITTAUTUMINEN 

Vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen syyslukukaudelle 2023 alkaa heinäkuun puolivälissä. Oppilaat saavat muistutuksen sähköpostitse, kun ilmoittautumisaika alkaa.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa elokuun puolivälissä. Tarkka päivämäärä julkaistaan nettisivuillamme ja somessamme elokuun alkupuolella. Ennen ilmoittatutumisajan alkua tulleita ilmoittautumisia ei huomioida. 

Luethan ilmoittautumisohjeet huolella läpi. Puutteelliset ilmoittautumiset käsitellään viimeisenä.

Lukukausimaksu on 150€/ oppilas.

Uusien ja vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset vain Turun Nuoren Teatterin toimiston sähköpostiin toimisto@turunnuoriteatteri.fi.
Emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse, eikä oppilasta voi ilmoittaa suoraan ryhmän opettajille/ohjaajille.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme teitä toimittamaan seuraavat tiedot:

– oppilaan nimi
– oppilaan syntymäaika
– oppilaan puhelinnumero
– huoltajan nimi / nimet
– huoltajan puhelinnumero (t)
– sähköpostiosoite(et), johon haluat kaikki infokirjeet lähetettävän
– laskutusosoite postinumeroineen
– Valokuvauslupa. Saako lapsesi näkyä tunneilla otetuissa kuvissa, joita saatetaan käyttää sosiaalisessamediassa esim. instagram ja facebook. Lasten nimiä emme mainitse.
– mihin ryhmään haluaa ensisijaisesti ja muut sopivat ryhmät
– lapsen aikaisemmat kokemukset teatteri,- tanssi-, musiikki- tai muista taideharrastuksista, jolloin voimme tarjota oppilaalle parhaan mahdollisen ryhmän

Lukukauden jo alettua voit kysellä peruutuspaikkoja! Jonotuslistalla oleville ilmoitetaan peruutuspaikoista.

Opetusta myös aikuisille. Kysy lisää opettaja Anita Koistiselta  p.040-8383590, ankoistinen@gmail.com.

LUKUKAUSIMAKSU

Teatteritaiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän lukukausimaksu Turun Nuoressa Teatterissa on 150 €. Sisarushinta on 100 €. Mikäli oppilas lopettaa kesken kauden, voidaan osa lukukausimaksusta hyvittää, minimilaskutus on kuitenkin aina vähintään 50 € (sis. rekisteröinnin, laskutuksen ja muut toimistotyöt).

Ilmoittautumiset ja lopettamiset ilmoitetaan Turun Nuoren Teatterin toimistoon toimisto(at)turunnuoriteatteri.fi.  Huomioithan siis, että ilmoitus opettajalle ei avaa tai katkaise laskutusta, vaan aloitukset ja lopetukset hoidetaan aina Turun Nuoren Teatterin toimiston kautta. P. 02-2322812, s-posti toimisto@turunnuoriteatteri.fi

Uudet ryhmät aloittavat aina syksyllä. Oppilas voi aloittaa myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa. Lukukausimaksu syyslukukaudella syys-lokakuussa aloittaville 150€, marraskuussa aloittaville 100€ ja joulukuussa aloittaville 50€. Kevätlukukaudella tammi-helmikuussa aloittaville 150€ ja maaliskuussa aloittaville 100€. 1.4. jälkeen uusia oppilaita ei enää oteta kevätlukukaudelle.

AIKATAULU SYKSY 2023

Syksyn 2023 aikataulut julkaisemme tällä sivulla elokuun puolivälissä. 

TAITEEN PERUSOPETUKSEN OHJAAJAT

Koistinen Anita (vastaava ohjaaja)
p.040-8383590
ankoistinen@gmail.com

Ainola Antti
p. 050-5125070
anttiainola1@gmail.com

Heikkinen Samppa
p. 050-5110140
samppa7@hotmail.com

Laukniemi Minka 
p. 040-7698294
minka.laukniemi@gmail.com

Lindholm Tuulia
p. 040-5911666
tuulia.lindholm@gmail.com

Rasimus Milka
p. 050-4305916
milka.rasimus@gmail.com

Saastamoinen Karoliina
p. 045-6566996
hellinkaroliina@hotmail.com

Vainionpää Tuomas
p. 044-5434244
tuomas.vainionpaa@gmail.com