Taiteen perusopetus

 
Uusien oppilaiden ilmoittautumisia syksyn ryhmiin otamme vastaan elokuun alkupuolella. Syksyn aikataulut ja ilmoittautumisohjeet julkaisemme tällä sivulla vk 31 lopulla.
 
 

TAITEEN PERUSOPETUS 

Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää eri taiteenalojen opetusta. Opetus on ensisijaisesti lapsille ja nuorille. Se antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään ja hakeutua taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Taiteen perusopetuksen oppimäärät jakautuvat laajaan ja yleiseen. Opetuksen järjestäjällä on joko kunnan vahvistama opetussuunnitelma tai opetus- ja kulttuuriministeriön lupa taiteen perusopetuksen järjestämiseen. Turussa yleisen oppimäärän opetussuunnitelmat hyväksyy kulttuurilautakunta www.turku.fi/taiteenperusopetus

Turun Nuori Teatteri on antanut teatteritaiteen perusopetusta vuodesta 1996.

Perusopetuksessa tutustutaan teatteri-ilmaisuun erilaisten harjoitteiden ja teatterileikkien kautta sekä tehdään pienimuotoisia näytelmiä.
Teatteritaiteen perusopetusryhmät kokoontuvat kevät- ja syyslukaudella noudattaen koulujen toiminta- ja loma-aikoja, kerran viikossa kahden oppitunnin ajan. Opetusta ei järjestetä koulujen hiihto-, syys-, joulu- tai kesäloman aikana.

ILMOITTAUTUMINEN 

Luethan ilmoittautumisohjeet huolella läpi.

Lukukausimaksu on 150€/ oppilas.

Uusien ja vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset vain Turun Nuoren Teatterin toimiston sähköpostiin toimisto(at)turunnuoriteatteri.fi.
Emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse, eikä oppilasta voi ilmoittaa suoraan ryhmän opettajille/ohjaajille.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme teitä toimittamaan seuraavat tiedot:

– oppilaan nimi
– oppilaan syntymäaika
– oppilaan puhelinnumero
– huoltajan nimi
– huoltajan puhelinnumero
– laskutusosoite postinumeroineen
– Valokuvauslupa. Saako lapsesi näkyä tunneilla otetuissa kuvissa, joita saatetaan käyttää sosiaalisessamediassa esim. instagram ja facebook. Lasten nimiä emme mainitse.
– mihin ryhmään haluaa ensisijaisesti ja muut sopivat ryhmät
– lapsen aikaisemmat kokemukset teatteri,- tanssi-, musiikki- tai muista taideharrastuksista, jolloin voimme tarjota oppilaalle parhaan mahdollisen ryhmän

Lukukauden jo alettua voit kysellä peruutuspaikkoja! Jonotuslistalla oleville ilmoitetaan peruutuspaikoista.

Opetusta myös aikuisille. Kysy lisää opettaja Anita Koistiselta  p.040-8383590, ankoistinen@gmail.com.

LUKUKAUSIMAKSU

Teatteritaiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän lukukausimaksu Turun Nuoressa Teatterissa on 150 €. Sisarushinta on 100 €. Mikäli oppilas lopettaa kesken kauden, voidaan osa lukukausimaksusta hyvittää, minimilaskutus on kuitenkin aina vähintään 50 € (sis. rekisteröinnin, laskutuksen ja muut toimistotyöt).

Ilmoittautumiset ja lopettamiset ilmoitetaan Turun Nuoren Teatterin toimistoon toimisto(at)turunnuoriteatteri.fi.  Huomioithan siis, että ilmoitus opettajalle ei avaa tai katkaise laskutusta, vaan aloitukset ja lopetukset hoidetaan aina Turun Nuoren Teatterin toimiston kautta. P. 02-2322812, s-posti toimisto(at)turunnuoriteatteri.fi

Oppilas voi aloittaa myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa. Lukukausimaksu syyslukukaudella syys-lokakuussa aloittaville 150€, marraskuussa aloittaville 100€ ja joulukuussa aloittaville 50€. Kevätlukaudella tammi-helmikuussa aloittaville 150€ ja maaliskuussa aloittaville 100€. 1.4. jälkeen uusia oppilaita ei enää oteta kevätlukukaudelle.

TAITEEN PERUSOPETUKSEN OHJAAJAT

Koistinen Anita (vastaava ohjaaja)
p.040-8383590
ankoistinen@gmail.com

Aarrekari Suvi
p. 040-7360037
suvi.aarrekari@gmail.com

Ainola Antti
p. 050-5125070
anttiainola1@gmail.com

Laukniemi Minka
p. 040-7698294
minka.laukniemi@outlook.com

Lindholm Tuulia
p. 040-5911666
tuulia.lindholm@gmail.com

Sandman Sini
p. 045-78713781
sini.lumikki@gmail.com

Suvanto Anni
p. 050-3739644
annim.suvanto@gmail.com