Avoin haku 50-vuotisjuhlamusikaaliin!

ONNEKSI OLKOON!

Elämäsi juhlat ovat tulossa! Turun Nuori Teatteri kutsuu sinut hakemaan mukaan 50-vuotisjuhlavuoden nuorisomusikaaliin.

Musikaali on riipivän todellinen, karnevalistinen ja juhlallinen kuvaus nuorten elämästä 2020-luvun Suomessa. Kyytiä saavat niin vanhemmat, koululaitos kuin ihan vain elämäkin.

Nuorisomusikaali saa ensi-iltansa 22.2.2022, ja sen käsikirjoittaa Elina Kilkku.

Ohjaus: Linda Latokartano

Sävellys: Petra Myllyperkiö

Koreografiat: Laura Wiklund

Hakijoiden ennakkotehtävät arvioidaan ja jatkoon päässeet kutsutaan koe-esiintymiseen. Koe-esiintyminen järjestetään Turun Nuorella Teatterilla 9. – 10.1.2021. Ilmoitamme valinnasta viikon 51 aikana.

Ennakkotehtävä koe-esiintymiseen:

1. Kirjoita noin sivun mittainen teksti, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit mukaan musikaaliin. Liitä mukaan valokuvasi, josta sinut on helppo tunnistaa. Muistathan laittaa mukaan nimesi sekä yhteystietosi.

2. Kuvaa video, jossa laulat PMMP:n Lautturi-kappaleen toisen säkeistön ja kertosäkeistön. Löydät sanat linkistä: https://docs.google.com/document/d/1-9jWVRmWBIU47zleJG2oi1pcHPEicGeFa3ek55hsBiw/edit Laula ilman taustanauhaa. Tarkistathan, että äänesi kuuluu selkeästi videolla.

TAI

2. Kuvaa video, jossa teet itse tekemäsi tanssillisen koreografian. Koreografian kesto tulee olla vähintään 30 sekuntia, mutta enintään 1 minuutti 30 sekuntia. Koreografian tulee sisältää seuraavat elementit ainakin kerran: hyppy, lattialla käynti ja pyörivä liike. Lisää koreografiaan myös muita elementtejä, jotka koet omiksi vahvuuksiksesi. Musiikkina saat käyttää PMMP:n Lautturi-kappaletta tai valita itse oman kappaleen. Tyylilaji vapaa!

Halutessasi voit lähettää molemmat videot.

Koe-esiintymisessä kiinnitämme huomiota erityisesti ryhmätyötaitoihin sekä innostuneeseen ja motivoituneeseen asenteeseen. Aikaisempi esiintymiskokemus ei ole välttämätöntä.

Musikaaliin voivat hakea mukaan kaikki vuonna 2006 syntyneet ja sitä vanhemmat henkilöt. Lähetä tehtäväsi 13.12.2020 klo 23.59 mennessä: nuoriteatteri@gmail.com

Musikaalia harjoitellaan vuonna 2021 tammikuusta toukokuuhun ja elokuusta ensi-iltaan 22.2.2022. Haethan mukaan vain, mikäli pystyt sitoutumaan pitkään mutta karnevalistiseen prosessiin.

Tervetuloa!

Recent Related Posts