Laura Rantanen valittiin Turun Nuoren Teatterin uudeksi puheenjohtajaksi

Laura Rantanen Turun Nuoren Teatterin johtoon

Turun Nuoren Teatterin hallitus valitsi torstaina 26. huhtikuuta uudeksi puheenjohtajakseen toimittaja-kirjoittaja Laura Rantasen. Pitkään kulttuurin parissa vaikuttanut Rantanen on työskennellyt nuorten parissa teatteri-ilmaisun ohjaajana ja harrasti omassa nuoruudessaan teatteria Turun Nuoressa Teatterissa.

– Kasvoin teatterissa. Aloitin teatteriharrastuksen 13-vuotiaana Nuoressa Teatterissa ja jatkoin siellä näyttelemistä nuoreksi aikuiseksi asti. On erittäin innostavaa päästä kehittämään turkulaista taidekasvatusta yhdessä upeiden lasten ja nuorten kanssa, Rantanen sanoo.

Tällä hetkellä Rantanen työskentelee vapaana toimittajana ja kirjoittajana ja on mukana erilaisissa taideprojekteissa, kuten elokuussa ensi-iltansa saavassa TEHDAS-teatterin Saari ajan rajalla-produktiossa. Laura Rantanen toimii Turun Musiikkijuhlasäätiön hallituksen varapuheenjohtajana ja on myös Turun kaupunginvaltuutettu (vihr.) .

Hallitukseen valittiin Rantasen (kuvassa toinen vas.) lisäksi Esme Kaislakari (uusi jäsen, kuvassa keskellä), Jere Hultin (kuvassa vasemmalla), Ossi Tanhuanpää (kuvassa oikealla), Joonatan Perälä (uusi jäsen, puuttuu kuvasta) ja Marjut Kaislakari (kuvassa toinen oikealta)

 

Recent Related Posts