Taiteellisen johtajan joulutervehdys

 

Hyvät työntekijät, tukijat, katsojat ja harrastajat!  Vuosi lähenee loppuaan ja on aika kiittää Teitä kaikkia. Vuosi 2013 oli paikoitellen vaikea ja vaati ponnistelua koko pieneltä Turun Nuorelta Teatterilta. Kuitenkin se tarjosi jälleen kerran elämyksiä pienille ja isoille ihmisille. Lapset ja nuoret saivat harrastaa ja kehittyä. Teimme valtavan ponnistuksen Turun Kaupunginteatterissa Romeon + Julian kanssa ja opimme jälleen paljon!

Olen pohtinut kuluneen vuoden aikana paljon teatteriamme, sen tarjoamia mahdollisuuksia, sitä miltä tuntuisi jos TNT lakkaisi olemasta. Jokainen teatterissa työskentelevä tietää, kuinka vaikea tilanne Suomen teatterikentällä tällä hetkellä on. Kaikesta pitää säästää, katsojaluvut putoavat poikkeuksetta lähes joka teatterissa, stressitasot nousevat ja vatsahaava hiipii mahalaukkuun. Näitä ajatuksia kun pyörittelee, unohtaa välillä sen, että onnistuessaan meidän teatterimme on tarjonnut kymmenille ja sadoille nuorille mahdollisuuden harrastaa sekä saada kavereita ja ystäviä. Teatterimme voi ehkäistä syrjäytymistä ja tarjota turvaa sitä tarvitseville! Kun raha pyörittää maailmaa, perusasiat meinaavat unohtua!

Haluan siis omasta puolestani kiittää jokaista meitä tukenutta tahoa, yhteisöä ja henkilöä. Jokaista katsojaa, joka on ostanut lipun näytöksiimme ja täten tukenut teatterimme toimintaa ja varmistanut sen jatkuvuuden! Jokainen ostettu lippu on viisarin liike harrastuksen jatkumiseen! Kiitos myös harrastajillemme jotka tekevät paperipinot ja käsikirjoitukset eläviksi elämyksiksi. Te lapset ja nuoret olette teatterin voimavara, syy että jaksamme yrittää ja taistella! Nyt voimme turvallisin mielin kääntää katseet tulevaan vuoteen ja uusiin haasteisiin. Ja siirtyä joulun viettoon .

Toivottavasti tapaamme taas ensi vuonna!

Kiittäen ja hyvää joulua toivottaen Kalle Lamberg

Kuvassa TNT:n näyttelijöitä ja henkilökuntaa. Kuvaaja: Tytti Mulo

Recent Related Posts