Turvallista teatterisyksyä TNT:ssa

Turun Nuoren Teatterin esitykset pääsevät vihdoin jatkamaan esityskauttaan, keväällä kesken jääneet esitykset ovat kaikki saaneet syksylle uudet esitysajat, jotka näette http://www.turunnuoriteatteri.fi/esityskalenteri sivultamme.

Jotta voisimme kaikki nauttia esityksistä mahdollisimman mukavasti ja nuoret saisivat olla rakastamassaan harrastuksessa jälleen täysillä mukana, olemme tehostaneet sekä siivousta, että muita hygienia-asioita.

Teatterikahvion työntekijät puhdistavat pintoja tehostetusti, ja maksutavoissa suositaan korttimaksua. Maksupääte puhdistetaan mahdollisen pin-koodin näppäilyn jälkeen.

Kaikissa oloissa työntekijämme työskentelevät ainoastaan terveinä, sillä meille työntekijöidemme ja teidän asiakkaiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää.

Käsienpesumahdollisuus löytyy heti yleisölämpiöstä kaikista wc-tiloista, lisäksi tarjolla on desinfiointiaineita.

Esityksiin otetaan vähemmän yleisöä, kuin mitä olisi mahdollista. Katsomon ylärivit ja reunapaikat on kaikissa esityksissä jätetty tyhjiksi ja sinne voi vapaasti siirtyä istumaan väljemmin.

Pyydämme katsojia jäämään kotiin, mikäli olo tuntuu sairaalta, yskäisenä tai nuhaisena emme toivo kenenkään tulevan teatteriin.

Seuraamme tarkoin valtiojohdon ohjeistusta korona-asioissa ja mukautamme jatkuvasti toimintamme niiden mukaisiksi.

Toivomme oikein mukavaa ja tervettä teatterisyksyä kaikille ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi teatterimme, lavalla olevat lapset ja nuoret odottavat yleisöä kiihkeästi!

Recent Related Posts