Turvallista teatterisyksyä TNT:ssa

Teatteritoimintaan ei kohdistu alueellamme rajoituksia, joten Turun Nuori Teatterissa ei vaadita katsojilta koronapassia.

Jotta voisimme kaikki nauttia esityksistä mahdollisimman mukavasti ja nuoret saisivat olla rakastamassaan harrastuksessa jälleen täysillä mukana, olemme tehostaneet teatteritilamme siivousta ja hygieniaa.

Kaikki yleisötilojen pinnat kahviossa ja katsomossa sekä maksupäätteet ym. on käsitelty Nanoksi valokatalyysipinnoituksella, joka tuhoaa mikrobit ja virukset pinnoilta kuukausien ajan. Nimensä mukaisesti menetelmä hyödyntää valoa, jonka avulla pinnoitus hävittää taudinaiheuttajia automaattisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Turun Sanomat:Turun nuori teatteri sai itsedesinfioivan pinnoitteen

Kaikissa oloissa henkilökuntamme työskentelee ainoastaan terveenä, sillä meille työntekijöidemme ja teidän asiakkaiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää.

Käsienpesumahdollisuus löytyy heti yleisölämpiöstä kaikista wc-tiloista, lisäksi tarjolla on desinfiointiaineita.

Noudatamme teatterissa THL:n maskisuositusta. THL on 30.9. päivittänyt kansalaisille tarkoitettua maskisuositustaan. Suositus ei perustu enää koronaepidemian eri vaiheisiin vaan pääosin ihmisten omaan tilannekohtaiseen harkintaan. 

Pyydämme katsojia jäämään kotiin, mikäli olo tuntuu sairaalta. Yskäisenä tai nuhaisena emme toivo kenenkään tulevan teatteriin.

Seuraamme tarkoin AVI:n ohjeistusta korona-asioissa ja mukautamme jatkuvasti toimintaamme niiden mukaisiksi.

Toivomme oikein mukavaa teatterisyksyä kaikille ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi teatteriimme, lavalla olevat lapset ja nuoret odottavat yleisöä kiihkeästi!

Recent Related Posts