Turvallista teatterisyksyä TNT:ssa

Turun Nuoren Teatterin syksyn esitykset alkavat syyskuussa.

Jotta voisimme kaikki nauttia esityksistä mahdollisimman mukavasti ja nuoret saisivat olla rakastamassaan harrastuksessa jälleen täysillä mukana, olemme tehostaneet teatteritilamme siivousta ja hygieniaa.

Kaikki yleisötilojen pinnat kahviossa ja katsomossa sekä maksupäätteet ym. on käsitelty Nanoksi valokatalyysipinnoituksella, joka tuhoaa mikrobit ja virukset pinnoilta kuukausien ajan. Nimensä mukaisesti menetelmä hyödyntää valoa, jonka avulla pinnoitus hävittää taudinaiheuttajia automaattisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Turun Sanomat:Turun nuori teatteri sai itsedesinfioivan pinnoitteen

Kaikissa oloissa työntekijämme työskentelevät ainoastaan terveinä, sillä meille työntekijöidemme ja teidän asiakkaiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää.

Suosittelemme kasvomaskien käyttöä esityksissä. Henkilökuntammekin käyttää maskeja ja niitä on myös yleisön ostettavissa kahviosta, jos oma on unohtunut kotiin.

Käsienpesumahdollisuus löytyy heti yleisölämpiöstä kaikista wc-tiloista, lisäksi tarjolla on desinfiointiaineita.

Katsomoon otetaan vain 86 katsojaa (tilaa on 172 henkilölle) joten turvaväleistä on huolehdittu.

Pyydämme katsojia jäämään kotiin, mikäli olo tuntuu sairaalta, yskäisenä tai nuhaisena emme toivo kenenkään tulevan teatteriin.

Seuraamme tarkoin AVI:n ohjeistusta korona-asioissa ja mukautamme jatkuvasti toimintamme niiden mukaisiksi.

Toivomme oikein mukavaa ja tervettä teatterisyksyä kaikille ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi teatterimme, lavalla olevat lapset ja nuoret odottavat yleisöä kiihkeästi!

Recent Related Posts