Lahden kansanopiston Teatteri II-linja vierailee Turun Nuoressa Teatterissa 27.4.

ABSURDI_ENSEMBLE_JULISTE_17

Huhtikuussa luvassa ennennäkemätön teatterikokonaisuus, kun Lahden kansanopiston Teatteri II -linjan näyttelijäjoukko Ensemble17 vierailee Turun Nuoressa Teatterissa to 27.4. klo 19

Ikäsuositus: yläasteeikäiset ja sitä vanhemmat.

Liput vain teatterilta
Peruslippu 15€/kpl
Opiskeilija 10€/kpl

juliste

Teatteri II:n jokavuotinen Suomen-kiertue on järjestetty vuodesta 2010 lähtien ja se on menestyksekkäästi kerännyt katsojia myös pienemmillä paikkakunnilla.
Tänä vuonna kiertueella nähtävä esitys koostuu kahdesta näytelmästä, Nollapiste ja Peilitalo, jotka käsittelevät länsimaista kulttuuria, ihmisyyttä, unelmia ja rakkautta. Näytelmät ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet opiskelijat itse.

Nollapiste
Nollapiste on lapsen ja isovanhempiensa, sodan lasten, välinen keskustelu elämästä ja kuolemasta, kohtalosta, ja armosta. Rakkaudesta.
Se kertoo sukupolvet yhdistävästä pyrkimyksestä ymmärtää ihmistä. Se on unenomainen matka, joka puhuu rakkaudesta, lapsista, minuudesta, menneen ajan haamuista ja alati leiskuvasta kaaoksesta – ihmisestä.
Ohjaus: Eero Leichner

Peilitalo
Peilitalo on läpileikkaus länsimaalaiseen kulttuuriin – harhojen ideologiaan. Lopulta, kaikkien harhojen hälvettyä, jäljelle jää vain tyhjyys. Unelmamme ja fantasiamme ovat olennaisia muunnelmia vallitsevasta ideologiastamme. Ne heijastelevat sekä elämäntyyliämme, että arvomaailmaamme. Me luomme unelmamme, ylläpidämme ne ja olemme vastuussa niistä. Vapautuminen ei tarkoita unelmien toteutumista – meidän tulee muuttaa tapa, jolla unelmoimme. Vapautuminen sattuu, koska kaikki mielihyvämme liittyy unelmiimme.
Ohjaus: Julius Leppänen

Recent Related Posts