Prinsessa Pikkiriikki

Esitystoiminnan keskeytys jatkuu 26.4.2021 saakka

Hannele Lampelan kirjasta dramatisoinut Lija Fischer
Ohjaus: Suvi Aarrekari

Prinsessa Pikkiriikki herää aivan justiinsa niin, kuin muinakin aamuina keltaisessa puutalossa, jossa hänen lisäkseen asuvat Makkara-taikakoira sekä äiti ja isä. Aamupuuron jälkeen äiti kertoo järkyttävän uutisen – äidin sisuskaluihin on päässyt JOKU ja se JOKU aikoo muuttaa heille asumaan. Tämmöinen peli ei vetele. Onneksi Makkara taikoo kaikki aikuiset himpskattiin, jotta Pikkiriikki voi tuumailla uutista oikeasta ja vasemmasta näkökulmasta. Hän ei aio jäädä märehtimään vaan lähtee seikkailemaan. Matkan varrella hän näyttää Räkä-Eetulle, ettei hänelle ryttyillä ja tapaa oikean ystävän, Prinsessa Pöjöläisen. Pikkiriikki tuntee kiukkukohtauksen saapuvan ihan justiinsa. Ja vaikka Makkara onkin ihan hyvä hipsuttaja, tarvitaan paikalle urpoa pikkuveljeä kantava äiti parantamaan flunssainen Prinsessa Pikkiriikki.

Teatteriarvio Turun Sanomat

Prinsessa Pikkiriikin piirrustuskilpailu

Prinsessa Pikkiriikki rakastaa piirtämistä ja nyt hän haluaisi nähdä myös teidän piirrustuksianne! Lähetä piirrustuksesi Turun Nuoreen Teatteriin joko postitse Linnankatu 31 20100 Turku (muistathan kirjoittaa kuvan taakse omat yhteystietosi) tai sähköpostitse toimisto@turunnuoriteatteri.fi. Kaikkien piirrustuksen lähettäneiden kesken arvomme vapaalippuja Prinsessa Pikkiriikki esityksiin ja piirrustuksesi voi päätyä myös osaksi Prinsessa Pikkiriikin lavastusta!

Esityksen kesto on noin 45 minuuttia, ei väliaikaa.

Esitykset:

Esitykset siirtyvät kesälle 2021. Näytöspäivistä tiedotamme myöhemmin.

Liput:
Peruslippu 10€/kpl | Lippupisteestä 11,50€/kpl + toimitusmaksu alk. 1€
S-etulippu 8€/kpl | Lippupisteestä 9,50€/kpl + toimitusmaksu alk. 1€
yli 10 hengen ryhmälippu: 6€ /kpl (vain teatterilta)
yli 30 hengen ryhmälippu: 5€ /kpl (vain teatterilta)

Esitys on myös tilattavissa. Tilatoive esitykselle olisi noin 4×5 metriä.
Tilauksen hinta on 180€ per esitys (max. 50 katsojaa), 2 esitystä saman päivän aikana yht. 300€ (max 50 katsojaa/ näytös). Tilaajaa vastaa tarvittavista turvaväleistä. Kysy lisää toimisto@turunnuoriteatteri.fi.
Recent Related Posts