Paimion eläkeläisten teatterikerho vierailee TNT:llä

HOITOKOTI ONNI

Hoitokoti Onni on lämminhenkinen ja humoristinen tarina persoonallisen hoitokodin arjesta. Hoitokodin johtaja Raija on halunnut perustaa ikäihmisille kodin, jossa ihminen kohdataan ihmisenä ja byrokratian rattaat on haudattu maalaisjärjen alle.

Mutta mitä tapahtuukaan, kun Suomen kuvalehti haluaa tehdä näyttävän jutun tästä poikkeuksellisesta hoitokodista? Tai kun hoitokotiin muuttaa maailmaa nähnyt mannekiini, joka sekoittaa arjen kertaheitolla.

Näytelmässä ollaan elämän perusasioiden äärellä. Rakkaus ja mustasukkaisuus sekoittuvat muistamattomuuteen ja yhteiseen nauruun, joka ei jätä ketään ”kuivaksi”. Mutta ennen kaikkea tarinaa kantaa ystävyys.

Näytelmä on valmistettu Paimion opiston eläkeläisten teatterikerhossa. Mukana on 11 ikinuorta aikuista näyttelijää. Esitystä elävöitetään livemusisoinnilla ja pianon ohjaksissa on näytelmän käsikirjoittaja ja ohjaaja Merita Seppälä.

Rooleissa:
Päivi Harttunen, Eeva Heurlin, Terttu Ihamäki, Terttu Kalasniemi, Tepa Karmavalo, Maire Lindström, Sirpa Rajala, Tuula Ruokonen, Anneli Silvander, Ruuben Strang ja Sirpa Valtanen.

Esityksen kesto on 1 h 10 min. Näytelmässä ei ole väliaikaa.

Teatterikahviomme TNT palvelee ennen ja jälkeen näytöksen.

Esitykset:
ti 16.4. klo 12.00

ke 17.4. klo 12.00

Lippuhinta:
12 € / hlö

Recent Related Posts